Buurtdiner, expo en spetterend optreden in Carnisse!

Buurtdiner, expo en spetterend optreden in Carnisse!

Vrijdagavond 30 januari is er weer een gratis buurtdiner in CultuurWerkplaats Carnisse. We beginnen om 17:00 met de opening van de tentoonstelling met schilderijen van de in Carnisse woonachtige Kaapverdiaan Elisio Vieira Ramalho. Elisio schildert vogels, vogels die in zijn achtertuin aan komen vliegen. Niets meer, niets minder, maar dan met een doorleefd Kaapverdiaans temperament. En dat is natuurlijk pure passie, direct uit het hart!
Daarnaast ook een spetterend optreden van Noite Caboverdiana. Een doorleefde mix van Kaapverdiaanse Folk en Fado, Samba en Bossa Nova.
Morna, Coladera, Samba en Bossa Nova versmelten in een unieke gepassioneerde stijl die de winter even zal doen verjagen en ons een warme glimp van de zomer zal geven. Komt allen om dit fenomeen te aanschouwen! Een waar fenomeen! In de jaren 80 maakte hij op 21-jarige leeftijd onder de naam Elisio and voz de Cabo Verde Capchona de plaat Alvorada. De plaat is tegenwoordig een collectors item onder ware fans die er enorme bedragen voor neertellen op de zwarte markt. De clip hieronder geeft een glimp van toen…
Opening expo: 17:00,
Diner wordt om 18:00 geserveerd, natuurlijk gratis, en om 20:00 afgeserveerd! Komen dus!!!